Disclaimer

Onderstaande gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle webpagina´s binnen deze website. Door gebruik te maken van fadium.nl stemt u in met de gebruiksvoorwaarden

Fadium streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. De door Fadium verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die als betrouwbaar mogen worden beschouwd.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Fadium aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Fadium heeft geen invloed op de websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor websites waarnaar verwezen wordt.

Alle publicaties en uitingen van Fadium zijn beschermd door autersrecht. Niets uit deze publicaties en uitingen mogen op welke manier dan ook verveelvoudigd gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Fadium daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.